Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2009 10:47 - Отваряйте си очите, когато ви се налага да работите с ВЕСЕЛА КОЛЕВА от имотибг.ком
Автор: qhnalametlata Категория: Бизнес   
Прочетен: 16888 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 31.10.2009 11:19


Обичайно явление, съпровождащо работата на Веселата девойка от имотибг.ком са „случайностите” и „недоразуменията”. Още при първото обаждане при което ви се задава въпрос за детайлите по ВАША оферта (ако сте брокер), трябва недвусмислено да дадете да се разбере, че това си е ВАША оферта и никой друг (особено пък девойката Весела Колева) няма право да обявява в интернет или където и да е нещо, за което ВИЕ сте упълномощен/а да предлагате. Въпреки всичко от време на време трябва старателно да преравяте НЕТ-а, да не би „случайно” ВАШАТА оферта да се предлага от НЯКОЙ ДРУГ, който изобщо не е оправомощен за подобни действия. Дебне ви също вероятността ВАШАТА оферта да бъде публикувана от  ЧУЖДО ИМЕ (например от това на Весела Колева) на цена 20-ина евро по-ниска, за да се обаждат на НЕЯ, а не на ВАС, и с отмъкнат снимков материал от администраторите на сайта по „служебен” път. След това този, който ви е отмъкнал офертата невинно ви се обажда да каже, че е колега и че „има клиент” за имота, който всъщност ВИЕ предлагате, но на мъъъничко по-висока цена. Вие обаче още не знаете това. Когато го откриете обаче хич няма да ви е приятно, защото се оказвате в позиция на лъжец. А този, който лъже е съвсем друго лице.

Ето защо искам да фокусирам вниманието ви, когато работите с Весела Колева, за какво трябва да си отваряте очите ако сте:

БРОКЕР

Първо трябва да сте убеден в коректността на човека, когото представлявате, за да не би „случайно” на някой да му хрумне да ви заобиколи.  Когато Веселата девойка пожелае да огледа имот, който ВИЕ предлагате, имайте предвид, че „случайно” тя може да „попадне в задръстване”, при което ВИЕ да направите огледа с НЕЙНИЯ клиент, да изчистите всички детайли между страните, да им помогнете да си направят описа на имуществото, снемане на показанията от измервателни уреди и пр. неща, които всеки коректен брокер обикновено прави и за което в крайна сметка получава възнаграждението си, да свършите и нейната работа, при което започвате да се питате защо по дяволите тя получава комисионна. Да не би да я е заслужила?!

КУПУВАЧ/НАЕМАТЕЛ

Хубавичко се уверете дали именно Веселата ви брокерка е човекът, който представлява собственика на апартамента, който наемате/купувате. Поинтересувайте се изрично от цената, която трябва да платите, защото тя може да се окаже не тази, която ви е съобщена от вашия брокер. Ако имате късмет няма да се изложите пред отсрещната страна за някакви си 20-ина евро. Но може да нямате този късмет. Може хем да се изложите, хем да платите РЕАЛНАТА цена, на която е обявен имота от човека, който ДЕЙСТВИТЕЛНО е оправомощен за това. И накрая започвате да се чудите за какво, по дяволите, плащате.

Когато, след ред причинени неудобства за всички, независимо от ролята която заемате в „картинката”, поискате обяснение за случилото се, най-вероятно ще ви бъде съобщено, че е „допусната грешка” от някой, който изпълнява чисто технически функции и който явно често си го отнася за такива „случайности”. Т.е. не очаквайте задоволително обяснение за нито една „случайност” или „недоразумение”, наблюдавани от вас при контакта ви с Весела Колева.



Тагове:   брокер,   наеми,


Гласувай:
1



1. анонимен - извинете
31.10.2009 10:55
какво е `ВЕИ недвижими имоти ИТ взаимоотношения`?
цитирай
2. bapha - имах съученичка Весела Колева
31.10.2009 10:58

Винаги преправяхме буквата "в" във фамилното и име на "д" . Така никой не я приемаше на сериозно.
Дали не е уместно и ти "без да искаш" да я представиш така в нета?
цитирай
3. qhnalametlata - относно питането на анонимен
31.10.2009 11:05
Различни области на интереси ... А на Вас кое не ви стана ясно или да ви пусна линк към различни речници (синонимен, тълковен ...) или просто ползвайте гугъл за да разберете, след като анонимно искате да ме попитате ;)
цитирай
4. qhnalametlata - относно питането на bapha
31.10.2009 11:07
Просто имах възможността да наблюдавам работата на въпросната брокерка. Тогава се запознах с нея :)
цитирай
5. qhnalametlata - Изглежда някой е приел много навътре написаното от мен...
25.08.2011 14:04
Изглежда някой е приел много навътре написаното от мен, защото от известно време получавам СПАМ коментари единствено и само на тази публикация.
Ако това има нещо общо с въпросната брокерка, добре би било да си коригира стила на работа, вместо да се опитва да задръства и спами тези, които са я разконспирирали :РРР
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: qhnalametlata
Категория: Други
Прочетен: 52720
Постинги: 7
Коментари: 15
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930