Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2010 11:06 - Христос Воскресе!
Автор: qhnalametlata Категория: Други   
Прочетен: 1072 Коментари: 0 Гласове:
0



Христос Воскресе!
Пожелавам на всички светъл празник, непомрачаван от малки детайли, способни да вгорчат живота на всеки...
Предполагам, че през изминалата седмица е имало много домакини, сред които ми е трудно да се причисля, но разбирам напълно разочарованието им, когато въоръжени със сварени яйца, бои, купички и др. "бойни пособия" се зареждат в кухнята, най-често с децата си, които тръпнат в очакване да се включат в творческия процес по разкрасяване на трапезата за Великден, а в края на упражнението са толкова разочаровани от резултата, че им се ще никога да не са се захващали! За разочарованието на децата да не говорим!
Наблюдавах едно такова трагично упражнение, което ме накара да започна да събирам информация за фирмите, които си позволяват да продават боклучави бои на пазара, разчитайки на пониженото внимание на трескаво пазаруващия (както обикновено) българин.
Ще бъда благодарна на всяко мнение или лично съобщение, съдържащи данни (фирма, адрес, телефони, а защо не и снимки на продаваната от въпросната фирма боя за яйца или друг великденски продукт, станал причина за секване на празничния ентусиазъм) на прегрешилото юридическо лице. Намерението ми е след някой и друг месец да публикувам официално списъка и да го държа на видно място в Мрежата, за да могат поне горките потребители да правят справки в него преди да тръгнат по магазините следващия път :)
На тези, на чието празнично настроение подобни неудачи не са оказали съществено въздействие, пожелавам весел, щастлив, невероятен празник! На останалите пожелавам същото и ги моля да ми пращат информация за разочаровалия ги продукт.
Нека да сритаме задниците на тарикатите! :)))


Тагове:   яйца,   Великден,   боя,   лъжа,   некачествен,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: qhnalametlata
Категория: Други
Прочетен: 52640
Постинги: 7
Коментари: 15
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930